Najlepiej poszukaj czegoś z nawigacją np. coś takiego tylko do O1: http://allegro.pl/listing.php/search...ategory=0&sg=1 Użyj opcji szukaj na forum i dowiesz się na co ewentualnie można zamienić.
"by żyło się lepiej" c.d.
Zwiń
X
-
superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
-
-
JanuszB
-
To co się dzieje w naszym kraju w tej chwili woła o pomstę do niebaPo prostu nie mam już siły myśleć o kolejnych wyborach - jakichkolwiek. W naszym kraju od lat rządzą jedni i ci sami ludzie tylko zmieniają nazwy partii. A jak już pokaże się ktoś nowy, to jest szybko gaszony za swoje pomysły i przestawiany na tor myślenia danej partii - czyli jak zrobić żeby się nie narobić a od cholery zarobić.Wszystko cały czas robione jest kosztem najuboższych zwykłych obywateli... ciągłe podwyżki cen a podwyżek w pensjach 0, a jak szukasz pracy albo się odezwiesz o podwyżkę to albo chcą żebyś robił za darmo albo szukaj sobie innej pracy
MASAKRA przez duże M :evil: :evil: :evil:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez maxpaynemmTo co się dzieje w naszym kraju w tej chwili woła o pomstę do niebaPo prostu nie mam już siły myśleć o kolejnych wyborach - jakichkolwiek. W naszym kraju od lat rządzą jedni i ci sami ludzie tylko zmieniają nazwy partii.
Jeżeli chodzi o opłatę za drogi. Jestem za, jak zlikwidują akcyzę i podatek drogowy w paliwie
Komentarz
-
-
ja już polityki i "pomysłów" tych wszystkich cudotwórców (nie ważne z której partii by byli) nie śledzę wcale, bo stwierdziłem że chcę pożyć trochę, a nie kipnąć na zawał w wieku 30-kilka lat :P
Zamieszczone przez maxpaynemmWszystko cały czas robione jest kosztem najuboższych zwykłych obywateli... ciągłe podwyżki cen a podwyżek w pensjach 0, a jak szukasz pracy albo się odezwiesz o podwyżkę to albo chcą żebyś robił za darmo albo szukaj sobie innej pracySPOT Poznań:
.....
ruszyć (_)_) i przyjeżdżać !!! ZAPRASZAMY
Error 503 Wojtas Unavailable :P
Komentarz
-
-
mialem wkleic to samo ale na http://biznes.trojmiasto.pl/Prywatyz...nu-n46716.html
czyzby szykowaly sie rozbiory polski tylko bez przelewowe w krew?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidahttp://wiadomosci.onet.pl...-wiadomosc.html
Oby tak dalej.... :evil:
Może w końcu ktoś zmądrzeje i przerzucimy się na transport po torach..
Upss...
Zapomniałem, że w naszym wspaniałym kraju nie ma odpowiedniej infrastruktury kolejowej
Ale w sumie pomysł płatnych dróg dla ciężarówek uważam za słuszny :-)
Skądś przecież trzeba ciągnąć kasę na podwyżki dla nauczycieli i innych..
Tyle, że wprowadziłbym takie opłaty dla wszystkich pojazdów ciężarowych :diabelski_usmiech
Zamieszczone przez keneidaFirmy są po to, żeby zarabiały a nie po to by politycy wciskali swoich znajomych na kierowników.
Dziwnym zbiegiem okoliczności w POlsce wyprzedaje się firmy przynoszące zyski, natomiast olewa nierentowne..
To co Panowie..
Niedługo idziemy kolejny raz głosować na PO?
Przecież ponad 5zł za paliwo to nie jest tak dużo, a i przyda się więcej płatnych dla pojazdów ciężarowych dróg - może również osiedlówki zrobimy płatne? :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kamel1980
Zamieszczone przez keneidaFirmy są po to, żeby zarabiały a nie po to by politycy wciskali swoich znajomych na kierowników.
Dziwnym zbiegiem okoliczności w POlsce wyprzedaje się firmy przynoszące zyski, natomiast olewa nierentowne..
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniakJa przepraszam ale z kaczorami nie chce mieć doczynienia.
Ups ... już teraz tylko z jednym.
No ale jak widać nie wszyscy byli tak pojętni
Zamieszczone przez oolsztyniaka niby na kogo innego?
Moja sąsiadka też poszła głosować na Tuska i jego świtę, bo Donald taki przystojny.. A teraz rzuca kurw...ami na nich, bo wszystko wzrosło poza jej emeryturą..
I wcale mi nie żal takich ludzi.. Mają co chcieli..
Dlatego mam tylko nadzieję, że wprowadzone zostaną opłaty dla wszystkich pojazdów ciężarowych (od wielotonowych poprzez busy po osobówki z kratką) za przejazdy jak największą ilością dróg..
Zobaczymy czy takie cwaniaczki też będą tak głosować na tzw. mniejsze zło (A jest takowe? Zło to zło)..
Zamieszczone przez keneidato się nazywa prywatyzacja zysków i nacjonalizacja strat. Nie tylko u nas to występuje.
Z tym, że gdybyśmy wielu prikazów nie mieli narzuconych przez UE to mielibyśmy większe pole manewru..
Poza tym nie ma co liczyć na spadek cen paliw..
Owszem, wzrost cen ropy jest spowodowany sytuacją u arabusów, jednak jeśli chodzi o "haracze" to część narzuca UE (choć i tak akcyzę mamy znacznie zawyżoną niż minimalna narzucana), a reszta nie może zostać zmniejszona..
Powód - PO boi się, że jeśli wetknie nos w przemysł paliwowy to narazi się swojemu koalicjantowi, bo pewnie niewielu wie, że PSL ma dość znaczne udziały w paliwówce..
Komentarz
-
-
PSL=Apacze w sukmanach...
kiedys kiedys w Polityce byl taki naglowek. to sa mistrzowie w wsadzaniu swoich ludzi na stanowiska gdzie sie da. I bronia swojego terenu jak Indnianie.Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kamel1980
Zamieszczone przez keneidato się nazywa prywatyzacja zysków i nacjonalizacja strat. Nie tylko u nas to występuje.
Z tym, że gdybyśmy wielu prikazów nie mieli narzuconych przez UE to mielibyśmy większe pole manewru..
Ja od zawsze głosuje na Korwina. Poglądy gospodarcze ma najzdrowsze.
Komentarz
-
Komentarz